OHJEITA AJOPÄIVILLE

Yleisiä ohjeita ajotapahtumiin liittyen.

Ilmoittautuminen ajotapahtumaan tapahtuu näillä sivuilla olevan kaavakkeen kautta. Myös paikanpäällä mahdollisuus ilmoittautua, mutta järjestelyjen vuoksi on suotavaa ilmoittautua etukäteen. VAIN Quad Racing Finlandin jäsenet voivat osallistua ajotapahtumaan.

Päivät alkavat yleensä 9:30 kuljettaja kokouksella (Ratojen aukiolojen johdosta tässä on vaihtelua. Tarkista AINA aikataulu "Kilpailut ja QRF ajotapahtumat" sivulta). On kuitenkin syytä saapua paikalle aikaisemmin ilmoittautumaan ja maksamaan tapahtumakohtainen osallistumismaksu. Maksuvälineenä korttimaksut ja mobile pay (käteinenkin käy, mutta korttimaksut suotavia).

Päivän ohjelma koostuu jokaisen luokan harjoitteluajosta ja kahdesta kilpailuerästä. J150 luokassa ajetaan ohjatusti rataa aluksi läpi rauhallisesti, jonka jälkeen jokainen pääsee itsenäisesti ajelemaan. Tutustuminen kestää noin 20min ja erät 250 Luokkaan asti 10min, jonka jälkeen ajetaan 150cc luokassa +1 kierros ja 250 luokassa 2 kierrosta. Aikuisilla erä 15min + 2 kierrosta.

Päivän virallinen ohjelma päättyy noin kello 18:00. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan ennen ajotapahtumaa.

Ajovarusteista pakollisena on kypärä, mutta suosittelemme niskatukea ja muita ajovarusteita. Ajovarusteita saa käytettynä edullisesti, mutta myös Motonet, Biltema yms. myyvät edullisiakin varusteita.

Erillistä katsastusta ei pidetä ja jokainen osallistuja on omalla vastuulla tapahtumassa.

Liikennevakuutus on pakollinen.

Sammutin 6kg on pakollinen.

Varikkomatto on pakollinen.

Mukaan kannattaa ottaa:

·         Vettä ja muuta juotavaa

·         Omat eväät (paikalla ei aina kioskitoimintaa)

·         Omat tuolit

·         Sadesuoja yms.

·         Ensiapuvälineet

·         Oman valinnan mukaan työkaluja yms. tarpeellista.


Ajotapahtumien tarkoitus on olla matalankynnyksen tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan lajiin. Eli rohkeasti mukaan kokeilemaan. Jokaiselle löytyy varmasti oma paikka letkassa.  Erityisesti lapset tervetulleita kokeilemaan!